კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
დასაწყისში
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
67.020 - პროცესები კვების მრეწველობაში.
67.040 - კვების პროდუქტები ზოგადად
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
67.080 - ხილი. ბოსტნეული.
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
67.120 - ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები.
67.140 - ჩაი. ყავა. კაკაო
67.160 - სასმელები
67.180 - შაქარი. შაქრის პროდუქტები. სახამებელი
67.190 - შოკოლადი
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
67.220 - სუნელ-სანელებლები და საკაზმი სანელებლები. საკვები დანამატები
67.230 - დაფასოებული საკვები პროდუქტები და კულინარულად. დამუშავებული საკვები პროდუქტები.
67.240 - ორგანოლეპტიკური ანალიზი
67.250 - მასალები და საგნები კვების პროდუქტებთან კონტაქტში .
67.260 - დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის.
ხედი
catalog.viewmode.grid
catalog.viewmode.list
დალაგება
პოზიცია
დასახელება: ა-დან ჰ-მდე
დასახელება: ჰ-დან ა-მდე
ფასი: ზრდადობით
ფასი: კლებადობით
შექმნილია
მაჩვენე
6
9
12
24
48
96
სტანდარტი გვერდზე
სსტ ისო 14501:2021/2021 - რძე და მშრალი რძე - aflatoxin M1-ის შემცველობის განსაზღვრა - იმუნოაფინური ქრომატოგრაფიით გაწმენდა და მაღალი მახასიათებლების სითხური ქრომატოგრაფით განსაზღვრა
55,00 ₾.
სსტ ისო 14673-1:2010 - რძე და რძის პროდუქტები. ნიტრიტისა და ნიტრატის შემცველობის განსაზღვრა. ნაწილი 1. კადმიუმის აღდგენით და სპექტრომეტრის გამოყენების მეთოდით
60,00 ₾.
სსტ ისო 15141:2018/2021 - ბურღულეული და ბურღულეული პროდუქტები - ოხრატოქსინ A -ს განსაზღვრა -მაღალი ხარისხის თხევადი ქრომატოგრაფიული მეთოდი იმუნოსაშუალების სვეტის გასუფთავებასთან ერთად და ფლუორესცენციის აღმოჩენა
55,00 ₾.
სსტ ისო 16050 : 2011 - საკვები პროდუქტები. აფლატოქსინ B1-ის და აფლატოქსინების B1,B2,G1,G2 საერთო შემცველობის განსაზღვრა მარცვლეულში, თხილსა და მათგან მიღებულ პროდუქტებში მაღალ ეფექტური თხევადი ქრომატოგრაფიის მეთოდით
55,00 ₾.
სსტ ისო 1740:2010 - პროდუქტები, ნაღების კარაქისა და რძის ცხიმის შემადგენლობით. ცხიმის მჟავური რიცხვის განსაზღვრა
49,00 ₾.
სსტ ისო 18363-1:2015/2023 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვან მჟავებთან დაკავშირებული ქლოროპროპანდიოლების (MCPDs) და გლიციდოლის ცხიმოვანი მჟავების ზღვრის განსაზღვრა GC/MS-ით - ნაწილი 1: სწრაფი ტუტე ტრანსესტერიფიკაციის გამოყენების მეთოდი და 3-MCPD-ის გაზომვა და დიფერენციალური გაზომვა გლიციდოლისთვის
55,00 ₾.
პირველი
წინა
13
14
15
16
17
შემდეგი
ბოლო
კლასიფიკატორის ჯგუფები
01 - ძირითადი დებულებები. ტერმინოლოგია. სტანდარტიზაცია. დოკუმენტაცია
(75)
03 - სოციოლოგია. მომსახურება. ფირმების ორგანიზება და მათი მართვა. ადმინისტრაცია. ტრანსპორტი
(177)
07 - მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები
(125)
11 - დაცვის ტექნოლოგია
(68)
13 - გარემო. სიცოცხლის დაცვა. უსაფრთხოება
(760)
17 - მეტროლოგია და გაზომვები. ფიზიკური მოვლენები
(94)
19 - გამოცდები
(12)
21 - მექანიკური სისტემები და საერთო დანიშნულების კომპონენტები
(18)
23 - ჰიდრავლიკური და პნევმატიკური სისტემები და ზოგად დანიშნულების კომპონენტები
(332)
25 - მანქანათმშენებლობა
(195)
27 - ენერგეტიკა და თბოტექნიკა
(96)
29 - ელექტროტექნიკა
(168)
31 - ელექტრონიკა
(10)
33 - ტელეკომუნიკაციები. აუდიო და ვიდეოტექნიკა
(16)
35 - ინფორმაციული ტექნოლოგიები. საოფისე მოწყობილობები
(68)
37 - გამოსახულების მიღების ტექნოლოგია
(5)
39 - ზუსტი მექანიკა. საიუველირო საქმე
(0)
43 - საგზაო-სატრანსპორტო ტექნიკა
(39)
45 - რკინიგზის ტრანსპორტი
(32)
47 - გემთმშენებლობა და საზღვაო ნაგებობები
(45)
49 - საავიაციო და კოსმოსური ტექნიკა
(20)
53 - ამწე-სატრანსპორტო მოწყობილობები
(122)
55 - ტვირთის შეფუთვა და განთავსება
(16)
59 - ტექსტილისა და ტყავის წარმოება
(70)
61 - სამკერვალო მრეწველობა
(13)
65 - სოფლის მეურნეობა
(118)
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
(154)
67.020 - პროცესები კვების მრეწველობაში.
(4)
67.040 - კვების პროდუქტები ზოგადად
(0)
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
(22)
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
(16)
67.080 - ხილი. ბოსტნეული.
(9)
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
(28)
67.120 - ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები.
(11)
67.140 - ჩაი. ყავა. კაკაო
(6)
67.160 - სასმელები
(1)
67.180 - შაქარი. შაქრის პროდუქტები. სახამებელი
(0)
67.190 - შოკოლადი
(0)
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
(11)
67.220 - სუნელ-სანელებლები და საკაზმი სანელებლები. საკვები დანამატები
(1)
67.230 - დაფასოებული საკვები პროდუქტები და კულინარულად. დამუშავებული საკვები პროდუქტები.
(1)
67.240 - ორგანოლეპტიკური ანალიზი
(1)
67.250 - მასალები და საგნები კვების პროდუქტებთან კონტაქტში .
(1)
67.260 - დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის.
(46)
71 - ქიმიური ტექნოლოგია
(21)
73 - სამთო საქმე და სასარგებლო წიაღისეული
(14)
75 - ნავთობი და მომიჯნავე ტექნოლოგიები
(61)
77 - მეტალურგია
(128)
79 - მერქნის ტექნოლოგია
(51)
81 - მინისა და კერამიკული მრეწველობა
(37)
83 - რეზინისა და პლასტმასის მრეწველობა
(90)
85 - ქაღალდის ტექნოლოგიები
(23)
87 - ლაქსაღებავი მრეწველობა
(40)
91 - სამშენებლო მასალები და მშენებლობა
(690)
93 - სამოქალაქო მშენებლობა
(167)
95 - სამხედრო ტექნიკა
(2)
97 - საყოფაცხოვრებო ტექნიკა და სავაჭრო მოწყობილობები. დასვენება. სპორტი
(267)
99 - უსათაურო
(0)
მიმღები
GeoSTM
ISO
CEN-CENELEC
IEC
სხვა
ETSI
ITU