კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
/
სსტ ისო 15141:2018/2021 - ბურღულეული და ბურღულეული პროდუქტები - ოხრატოქსინ A -ს განსაზღვრა -მაღალი ხარისხის თხევადი ქრომატოგრაფიული მეთოდი იმუნოსაშუალების სვეტის გასუფთავებასთან ერთად და ფლუორესცენციის აღმოჩენა
სსტ ისო 15141:2018/2021 - ბურღულეული და ბურღულეული პროდუქტები - ოხრატოქსინ A -ს განსაზღვრა -მაღალი ხარისხის თხევადი ქრომატოგრაფიული მეთოდი იმუნოსაშუალების სვეტის გასუფთავებასთან ერთად და ფლუორესცენციის აღმოჩენა
მიმღები:
CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 12/07/2021
სსტ ისო 15141:2018/2021 - ბურღულეული და ბურღულეული პროდუქტები - ოხრატოქსინ A -ს განსაზღვრა -მაღალი ხარისხის თხევადი ქრომატოგრაფიული მეთოდი იმუნოსაშუალების სვეტის გასუფთავებასთან ერთად და ფლუორესცენციის აღმოჩენა
დათვალიერება
რაოდენობა:
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 12/07/2021