ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 1740:2010 - პროდუქტები, ნაღების კარაქისა და რძის ცხიმის შემადგენლობით. ცხიმის მჟავური რიცხვის განსაზღვრა

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.30 ყველი. * დაპრესილი ხაჭოს, შრატის ყველის ჩათვლით. ;67 რძე და რძის პროდუქტები . *მშრალი რძის, შესქელებული რძისა და სტერილიზებული შესქელებული რძის ჩათვლით >> >> ; >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/02/2010
სსტ ისო 1740:2010 - პროდუქტები, ნაღების კარაქისა და რძის ცხიმის შემადგენლობით. ცხიმის მჟავური რიცხვის განსაზღვრა
38,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.30 ყველი. * დაპრესილი ხაჭოს, შრატის ყველის ჩათვლით. ;67 რძე და რძის პროდუქტები . *მშრალი რძის, შესქელებული რძისა და სტერილიზებული შესქელებული რძის ჩათვლით >> >> ; >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/02/2010