კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
/
67.100.30 - ყველი.
/
სსტ ისო 1740:2010 - პროდუქტები, ნაღების კარაქისა და რძის ცხიმის შემადგენლობით. ცხიმის მჟავური რიცხვის განსაზღვრა
სსტ ისო 1740:2010 - პროდუქტები, ნაღების კარაქისა და რძის ცხიმის შემადგენლობით. ცხიმის მჟავური რიცხვის განსაზღვრა
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.30 ყველი. * დაპრესილი ხაჭოს, შრატის ყველის ჩათვლით. ;67 რძე და რძის პროდუქტები . *მშრალი რძის, შესქელებული რძისა და სტერილიზებული შესქელებული რძის ჩათვლით >> >> ; >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/02/2010
სსტ ისო 1740:2010 - პროდუქტები, ნაღების კარაქისა და რძის ცხიმის შემადგენლობით. ცხიმის მჟავური რიცხვის განსაზღვრა
დათვალიერება
რაოდენობა:
38,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.30 ყველი. * დაპრესილი ხაჭოს, შრატის ყველის ჩათვლით. ;67 რძე და რძის პროდუქტები . *მშრალი რძის, შესქელებული რძისა და სტერილიზებული შესქელებული რძის ჩათვლით >> >> ; >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/02/2010