კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
დასაწყისში
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
67.020 - პროცესები კვების მრეწველობაში.
67.040 - კვების პროდუქტები ზოგადად
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
67.080 - ხილი. ბოსტნეული.
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
67.120 - ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები.
67.140 - ჩაი. ყავა. კაკაო
67.160 - სასმელები
67.180 - შაქარი. შაქრის პროდუქტები. სახამებელი
67.190 - შოკოლადი
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
67.220 - სუნელ-სანელებლები და საკაზმი სანელებლები. საკვები დანამატები
67.230 - დაფასოებული საკვები პროდუქტები და კულინარულად. დამუშავებული საკვები პროდუქტები.
67.240 - ორგანოლეპტიკური ანალიზი
67.250 - მასალები და საგნები კვების პროდუქტებთან კონტაქტში .
67.260 - დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის.
ხედი
catalog.viewmode.grid
catalog.viewmode.list
დალაგება
პოზიცია
დასახელება: ა-დან ჰ-მდე
დასახელება: ჰ-დან ა-მდე
ფასი: ზრდადობით
ფასი: კლებადობით
შექმნილია
მაჩვენე
6
9
12
24
48
96
სტანდარტი გვერდზე
"სსტ ისო 14156 : 2010/amd/ 1 : 2007" - რძე და რძის პროდუქტები. ლიპიდების ექსტრაქცის და ცხიმში ხსნადი ნარევის მეთოდი
30,00 ₾.
"სსტ ისო 2911:2004 (IDF 35: 2004)/2015" - ტკბილი შესქელებული რძე - საქაროზის შემცველობის განსაზღვრა - პოლარიმეტრული მეთოდით
38,00 ₾.
"სსტ ისო 3727-1:2001 (IDF 80-1: 2001)/2015" - კარაქი - ტენიანობის, უცხიმო მყარი ნაწილაკებისა და ცხიმის შემადგენლობის განსაზღვრა - ნაწილი 1: ტენიანობის განსაზღვრა (მითითების მეთოდი)
35,00 ₾.
"სსტ ისო 3727-2:2001 (IDF 80-2: 2001)/2015" - კარაქი - ტენიანობის, უცხიმო მყარი ნაწილაკებისა და ცხიმის შემადგენლობის განსაზღვრა - ნაწილი 3: ცხიმის შემცველობის გამოთვლა
35,00 ₾.
"სსტ ისო/ტს 22113:2012 (IDF RM 204)/2015" - რძე და რძის პროდუქტები- რძის ცხიმის ტიტრული მჟავიანობის განსაზღვრა
46,00 ₾.
სსტ 85 : 2019 - წყლები ნატურალური მინერალური. საერთო ტექნიკური პირობები
55,00 ₾.
1
2
3
4
5
შემდეგი
ბოლო
კლასიფიკატორის ჯგუფები
01 - ძირითადი დებულებები. ტერმინოლოგია. სტანდარტიზაცია. დოკუმენტაცია
(75)
03 - სოციოლოგია. მომსახურება. ფირმების ორგანიზება და მათი მართვა. ადმინისტრაცია. ტრანსპორტი
(166)
07 - მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები
(123)
11 - დაცვის ტექნოლოგია
(68)
13 - გარემო. სიცოცხლის დაცვა. უსაფრთხოება
(760)
17 - მეტროლოგია და გაზომვები. ფიზიკური მოვლენები
(93)
19 - გამოცდები
(12)
21 - მექანიკური სისტემები და საერთო დანიშნულების კომპონენტები
(18)
23 - ჰიდრავლიკური და პნევმატიკური სისტემები და ზოგად დანიშნულების კომპონენტები
(330)
25 - მანქანათმშენებლობა
(192)
27 - ენერგეტიკა და თბოტექნიკა
(93)
29 - ელექტროტექნიკა
(160)
31 - ელექტრონიკა
(10)
33 - ტელეკომუნიკაციები. აუდიო და ვიდეოტექნიკა
(16)
35 - ინფორმაციული ტექნოლოგიები. საოფისე მოწყობილობები
(57)
37 - გამოსახულების მიღების ტექნოლოგია
(5)
39 - ზუსტი მექანიკა. საიუველირო საქმე
(0)
43 - საგზაო-სატრანსპორტო ტექნიკა
(34)
45 - რკინიგზის ტრანსპორტი
(32)
47 - გემთმშენებლობა და საზღვაო ნაგებობები
(45)
49 - საავიაციო და კოსმოსური ტექნიკა
(20)
53 - ამწე-სატრანსპორტო მოწყობილობები
(122)
55 - ტვირთის შეფუთვა და განთავსება
(15)
59 - ტექსტილისა და ტყავის წარმოება
(70)
61 - სამკერვალო მრეწველობა
(13)
65 - სოფლის მეურნეობა
(118)
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
(154)
67.020 - პროცესები კვების მრეწველობაში.
(4)
67.040 - კვების პროდუქტები ზოგადად
(0)
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
(22)
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
(16)
67.080 - ხილი. ბოსტნეული.
(9)
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
(28)
67.120 - ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები.
(11)
67.140 - ჩაი. ყავა. კაკაო
(6)
67.160 - სასმელები
(1)
67.180 - შაქარი. შაქრის პროდუქტები. სახამებელი
(0)
67.190 - შოკოლადი
(0)
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
(11)
67.220 - სუნელ-სანელებლები და საკაზმი სანელებლები. საკვები დანამატები
(1)
67.230 - დაფასოებული საკვები პროდუქტები და კულინარულად. დამუშავებული საკვები პროდუქტები.
(1)
67.240 - ორგანოლეპტიკური ანალიზი
(1)
67.250 - მასალები და საგნები კვების პროდუქტებთან კონტაქტში .
(1)
67.260 - დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის.
(46)
71 - ქიმიური ტექნოლოგია
(21)
73 - სამთო საქმე და სასარგებლო წიაღისეული
(14)
75 - ნავთობი და მომიჯნავე ტექნოლოგიები
(61)
77 - მეტალურგია
(126)
79 - მერქნის ტექნოლოგია
(51)
81 - მინისა და კერამიკული მრეწველობა
(37)
83 - რეზინისა და პლასტმასის მრეწველობა
(90)
85 - ქაღალდის ტექნოლოგიები
(23)
87 - ლაქსაღებავი მრეწველობა
(40)
91 - სამშენებლო მასალები და მშენებლობა
(687)
93 - სამოქალაქო მშენებლობა
(167)
95 - სამხედრო ტექნიკა
(2)
97 - საყოფაცხოვრებო ტექნიკა და სავაჭრო მოწყობილობები. დასვენება. სპორტი
(267)
99 - უსათაურო
(0)
მიმღები
GeoSTM
ISO
CEN-CENELEC
IEC
სხვა
ETSI
ITU