ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 16050 : 2011 - საკვები პროდუქტები. აფლატოქსინ B1-ის და აფლატოქსინების B1,B2,G1,G2 საერთო შემცველობის განსაზღვრა მარცვლეულში, თხილსა და მათგან მიღებულ პროდუქტებში მაღალ ეფექტური თხევადი ქრომატოგრაფიის მეთოდით

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.080 ხილი. ბოსტნეული. *კონსერვების, ხმელი და სწრაფშეყინული ხილისა და ბოსტნეულის ჩათვლით. *ხილისა და ბოსტნეულის წვენები და ნექტარები, იხ. 67. 160. 20 >> 67.080.10 ხილი და მისი გადამუშავების პროდუქტები. * კაკლის (თხილის) ჩათვლით;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 15/03/2011
სსტ ისო 16050 : 2011 - საკვები პროდუქტები. აფლატოქსინ B1-ის და აფლატოქსინების B1,B2,G1,G2 საერთო შემცველობის განსაზღვრა მარცვლეულში, თხილსა და მათგან მიღებულ პროდუქტებში მაღალ ეფექტური თხევადი ქრომატოგრაფიის მეთოდით
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.080 ხილი. ბოსტნეული. *კონსერვების, ხმელი და სწრაფშეყინული ხილისა და ბოსტნეულის ჩათვლით. *ხილისა და ბოსტნეულის წვენები და ნექტარები, იხ. 67. 160. 20 >> 67.080.10 ხილი და მისი გადამუშავების პროდუქტები. * კაკლის (თხილის) ჩათვლით;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 15/03/2011