კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
/
67.100.20 - კარაქი
/
"სსტ ისო 3727-1:2001 (IDF 80-1: 2001)/2015" - კარაქი - ტენიანობის, უცხიმო მყარი ნაწილაკებისა და ცხიმის შემადგენლობის განსაზღვრა - ნაწილი 1: ტენიანობის განსაზღვრა (მითითების მეთოდი)
"სსტ ისო 3727-1:2001 (IDF 80-1: 2001)/2015" - კარაქი - ტენიანობის, უცხიმო მყარი ნაწილაკებისა და ცხიმის შემადგენლობის განსაზღვრა - ნაწილი 1: ტენიანობის განსაზღვრა (მითითების მეთოდი)
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კარაქი >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/03/2015
"სსტ ისო 3727-1:2001 (IDF 80-1: 2001)/2015" - კარაქი - ტენიანობის, უცხიმო მყარი ნაწილაკებისა და ცხიმის შემადგენლობის განსაზღვრა - ნაწილი 1: ტენიანობის განსაზღვრა (მითითების მეთოდი)
დათვალიერება
რაოდენობა:
35,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კარაქი >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/03/2015