კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.120 - ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები.
/
67.120.10 - ხორცი და ხორცის პროდუქტები
/
სსტ ისო 937:2008 - ხორცი და ხორცის პროდუქტები. აზოტის შემცველობის განსაზღვრა (სტანდარტული მეთოდი)
სსტ ისო 937:2008 - ხორცი და ხორცის პროდუქტები. აზოტის შემცველობის განსაზღვრა (სტანდარტული მეთოდი)
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 ხორცი და ხორცის პროდუქტები >> >> ;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.120 ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები. * გაყინული პროდუქტების ჩათვლით >> 67.120.10 ხორცი და ხორცის პროდუქტები
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 29/12/2008
სსტ ისო 937:2008 - ხორცი და ხორცის პროდუქტები. აზოტის შემცველობის განსაზღვრა (სტანდარტული მეთოდი)
დათვალიერება
რაოდენობა:
32,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 ხორცი და ხორცის პროდუქტები >> >> ;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.120 ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები. * გაყინული პროდუქტების ჩათვლით >> 67.120.10 ხორცი და ხორცის პროდუქტები
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 29/12/2008