კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
/
67.100.10 - რძე და რძის პროდუქტები .
/
სსტ ისო 13366-1:2008/Cor 1:2009/2016 - რძე-სომატიური უჯრედების დათვლა - ნაწილი 1: მიკროსკოპული მეთოდი (ეტალონური მეთოდი) ტექნიკური შესწორება 1
სსტ ისო 13366-1:2008/Cor 1:2009/2016 - რძე-სომატიური უჯრედების დათვლა - ნაწილი 1: მიკროსკოპული მეთოდი (ეტალონური მეთოდი) ტექნიკური შესწორება 1
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.10 რძე და რძის პროდუქტები . *მშრალი რძის, შესქელებული რძისა და სტერილიზებული შესქელებული რძის ჩათვლით
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 29/09/2016
სსტ ისო 13366-1:2008/Cor 1:2009/2016 - რძე-სომატიური უჯრედების დათვლა - ნაწილი 1: მიკროსკოპული მეთოდი (ეტალონური მეთოდი) ტექნიკური შესწორება 1
დათვალიერება
რაოდენობა:
30,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.10 რძე და რძის პროდუქტები . *მშრალი რძის, შესქელებული რძისა და სტერილიზებული შესქელებული რძის ჩათვლით
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 29/09/2016