ძებნა
Filters
Close

სსტ ენ 15829:2010/2021 - საკვები პროდუქტები - ოხრატოქსინ A-ს განსაზღვრა მოცხარში, ქიშმიშში, უთესლო ქიშმიშში, შერეულ ჩირში და ლეღვის ჩირში - HPLC მეთოდი

მიმღები: CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია CEN-CENELEC
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.080 ხილი. ბოსტნეული. *კონსერვების, ხმელი და სწრაფშეყინული ხილისა და ბოსტნეულის ჩათვლით. *ხილისა და ბოსტნეულის წვენები და ნექტარები, იხ. 67. 160. 20 >> 67.080.10 ხილი და მისი გადამუშავების პროდუქტები. * კაკლის (თხილის) ჩათვლით;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 12/07/2021
სსტ ენ 15829:2010/2021 - საკვები პროდუქტები - ოხრატოქსინ A-ს განსაზღვრა მოცხარში, ქიშმიშში, უთესლო ქიშმიშში, შერეულ ჩირში და ლეღვის ჩირში - HPLC მეთოდი
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია CEN-CENELEC
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.080 ხილი. ბოსტნეული. *კონსერვების, ხმელი და სწრაფშეყინული ხილისა და ბოსტნეულის ჩათვლით. *ხილისა და ბოსტნეულის წვენები და ნექტარები, იხ. 67. 160. 20 >> 67.080.10 ხილი და მისი გადამუშავების პროდუქტები. * კაკლის (თხილის) ჩათვლით;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 12/07/2021