კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.080 - ხილი. ბოსტნეული.
/
67.080.20 - ბოსტნეული და მისი გადამუშავების პროდუქტები.
/
სსტ ენ 12014-2:2017/2018 - საკვები პროდუქტები - ნიტრატის განსაზღვრა და/ან ნიტრატის შემცველობა - ნაწილი 2: HPLC/IC მეთოდი ბოსტნეულის ნიტრატის შემცველობისა და ბოსტნეულის პროდუქტების განსაზღვრისათვის
სსტ ენ 12014-2:2017/2018 - საკვები პროდუქტები - ნიტრატის განსაზღვრა და/ან ნიტრატის შემცველობა - ნაწილი 2: HPLC/IC მეთოდი ბოსტნეულის ნიტრატის შემცველობისა და ბოსტნეულის პროდუქტების განსაზღვრისათვის
მიმღები:
CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 ბოსტნეული და მისი გადამუშავების პროდუქტები. *ტომატ-პასტის, კეტჩუპისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 11/05/2018
სსტ ენ 12014-2:2017/2018 - საკვები პროდუქტები - ნიტრატის განსაზღვრა და/ან ნიტრატის შემცველობა - ნაწილი 2: HPLC/IC მეთოდი ბოსტნეულის ნიტრატის შემცველობისა და ბოსტნეულის პროდუქტების განსაზღვრისათვის
დათვალიერება
რაოდენობა:
50,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 ბოსტნეული და მისი გადამუშავების პროდუქტები. *ტომატ-პასტის, კეტჩუპისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 11/05/2018