ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 19662:2018/2019 - რძე-ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა-მჟავურ-ბუტირომეტრული (გერბერის მეთოდი)

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 17/06/2019
სსტ ისო 19662:2018/2019 - რძე-ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა-მჟავურ-ბუტირომეტრული (გერბერის მეთოდი)
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 17/06/2019