კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
/
67.100.01 - რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
/
სსტ ისო 19662:2018/2019 - რძე-ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა-მჟავურ-ბუტირომეტრული (გერბერის მეთოდი)
სსტ ისო 19662:2018/2019 - რძე-ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა-მჟავურ-ბუტირომეტრული (გერბერის მეთოდი)
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 17/06/2019
სსტ ისო 19662:2018/2019 - რძე-ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა-მჟავურ-ბუტირომეტრული (გერბერის მეთოდი)
დათვალიერება
რაოდენობა:
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 17/06/2019