კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.120 - ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები.
/
67.120.10 - ხორცი და ხორცის პროდუქტები
/
სსტ ისო 23854 : 2021/2022 - ფერმენტირებული ხორცპროდუქტები - ტექნიკური მახასიათებლები
სსტ ისო 23854 : 2021/2022 - ფერმენტირებული ხორცპროდუქტები - ტექნიკური მახასიათებლები
მიმღები:
GeoSTM
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.120 ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები. * გაყინული პროდუქტების ჩათვლით >> 67.120.10 ხორცი და ხორცის პროდუქტები
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 04/10/2022
სსტ ისო 23854 : 2021/2022 - ფერმენტირებული ხორცპროდუქტები - ტექნიკური მახასიათებლები
დათვალიერება
რაოდენობა:
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.120 ხორცის, ხორცის პროდუქტები და სხვა ცხოველური პროდუქტები. * გაყინული პროდუქტების ჩათვლით >> 67.120.10 ხორცი და ხორცის პროდუქტები
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 04/10/2022