კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
/
სსტ ენ 16943:2017/2018 - საკვები პროდუქტები - კალციუმის, სპილენძის, რკინის, მაგნეზიუმის, მარგანეცის, ფოსფორის, კალიუმის, სოდიუმის, გოგირდის და ცინკის განსაზღვრა ICP-OES - გამოყენებით
სსტ ენ 16943:2017/2018 - საკვები პროდუქტები - კალციუმის, სპილენძის, რკინის, მაგნეზიუმის, მარგანეცის, ფოსფორის, კალიუმის, სოდიუმის, გოგირდის და ცინკის განსაზღვრა ICP-OES - გამოყენებით
მიმღები:
CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/06/2018
სსტ ენ 16943:2017/2018 - საკვები პროდუქტები - კალციუმის, სპილენძის, რკინის, მაგნეზიუმის, მარგანეცის, ფოსფორის, კალიუმის, სოდიუმის, გოგირდის და ცინკის განსაზღვრა ICP-OES - გამოყენებით
დათვალიერება
რაოდენობა:
61,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/06/2018