კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
/
სსტ ისო 21570:2010 - კვების პროდუქტები. გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათგან მიღებული პროდუქტების აღმოჩენისათვის ანალიზის მეთოდები. მეთოდები დაფუძნებული ნუკლეინის მჟავის რაოდენობრივ განსაზღვრაზე
სსტ ისო 21570:2010 - კვების პროდუქტები. გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათგან მიღებული პროდუქტების აღმოჩენისათვის ანალიზის მეთოდები. მეთოდები დაფუძნებული ნუკლეინის მჟავის რაოდენობრივ განსაზღვრაზე
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 15/06/2010
სსტ ისო 21570:2010 - კვების პროდუქტები. გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათგან მიღებული პროდუქტების აღმოჩენისათვის ანალიზის მეთოდები. მეთოდები დაფუძნებული ნუკლეინის მჟავის რაოდენობრივ განსაზღვრაზე
დათვალიერება
რაოდენობა:
136,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 15/06/2010