კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
/
სსტ ისო 6639-4:1987/2014 - მარცვლეული და პარკოსნები - ფარული მწერების დასნებოვნების განსაზღვრა - ნაწილი 4: სწრაფი მეთოდები
სსტ ისო 6639-4:1987/2014 - მარცვლეული და პარკოსნები - ფარული მწერების დასნებოვნების განსაზღვრა - ნაწილი 4: სწრაფი მეთოდები
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 05/12/2014
სსტ ისო 6639-4:1987/2014 - მარცვლეული და პარკოსნები - ფარული მწერების დასნებოვნების განსაზღვრა - ნაწილი 4: სწრაფი მეთოდები
დათვალიერება
რაოდენობა:
65,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 05/12/2014