ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 8262-3 : 2005 (IDF 124-3:2005)/2016 - რძის პროდუქტები და საკვები რძის ფუძეზე– ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა ვეიბულ - ბერნტროპის გრავიმეტრული მეთოდით (ეტალონური მეთოდი) - ნაწილი 3: განსაკუთრებული შემთხვევები

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 29/09/2016
სსტ ისო 8262-3 : 2005 (IDF 124-3:2005)/2016 - რძის პროდუქტები და საკვები რძის ფუძეზე– ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა ვეიბულ - ბერნტროპის გრავიმეტრული მეთოდით (ეტალონური მეთოდი) - ნაწილი 3: განსაკუთრებული შემთხვევები
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 29/09/2016