ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 21572:2019/2020 - საკვები პროდუქტები- მოლეკულური ბიომარკერების ანალიზიიმუნოქიმიური მეთოდები პროტეინების გამოვლენისა და რაოდენობის განსაზღვრისათვის

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/08/2020
სსტ ისო 21572:2019/2020 - საკვები პროდუქტები- მოლეკულური ბიომარკერების ანალიზიიმუნოქიმიური მეთოდები პროტეინების გამოვლენისა და რაოდენობის განსაზღვრისათვის
61,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/08/2020