კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
/
სსტ ისო 21572:2019/2020 - საკვები პროდუქტები- მოლეკულური ბიომარკერების ანალიზიიმუნოქიმიური მეთოდები პროტეინების გამოვლენისა და რაოდენობის განსაზღვრისათვის
სსტ ისო 21572:2019/2020 - საკვები პროდუქტები- მოლეკულური ბიომარკერების ანალიზიიმუნოქიმიური მეთოდები პროტეინების გამოვლენისა და რაოდენობის განსაზღვრისათვის
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/08/2020
სსტ ისო 21572:2019/2020 - საკვები პროდუქტები- მოლეკულური ბიომარკერების ანალიზიიმუნოქიმიური მეთოდები პროტეინების გამოვლენისა და რაოდენობის განსაზღვრისათვის
დათვალიერება
რაოდენობა:
61,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/08/2020