კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.100 - რძე და რძის პროდუქტები
/
67.100.01 - რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
/
სსტ ისო 8262-3:2005/2018 - რძის პროდუქტები და საკვები რძის ფუძეზე– ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა ვეიბულ - ბერნტროპის გრავიმეტრული მეთოდით (ეტალონური მეთოდი) - ნაწილი 3: განსაკუთრებული შემთხვევები
სსტ ისო 8262-3:2005/2018 - რძის პროდუქტები და საკვები რძის ფუძეზე– ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა ვეიბულ - ბერნტროპის გრავიმეტრული მეთოდით (ეტალონური მეთოდი) - ნაწილი 3: განსაკუთრებული შემთხვევები
მიმღები:
GeoSTM
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 01/10/2018
სსტ ისო 8262-3:2005/2018 - რძის პროდუქტები და საკვები რძის ფუძეზე– ცხიმის შემცველობის განსაზღვრა ვეიბულ - ბერნტროპის გრავიმეტრული მეთოდით (ეტალონური მეთოდი) - ნაწილი 3: განსაკუთრებული შემთხვევები
დათვალიერება
რაოდენობა:
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.100 რძე და რძის პროდუქტები >> 67.100.01 რძე და რძის პროდუქტები ზოგადად
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 01/10/2018