ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 5554:2009 - ხორცის ნაწარმი. სახამებლის შემცველობის განსაზღვრა (ეტალონური მეთოდი)

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 ხორცი და ხორცის პროდუქტები >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 10/06/2009
სსტ ისო 5554:2009 - ხორცის ნაწარმი. სახამებლის შემცველობის განსაზღვრა (ეტალონური მეთოდი)
35,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 ხორცი და ხორცის პროდუქტები >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 10/06/2009