ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 24276:2006/2014 - სასურსათო პროდუქტები - გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათგან მიღებული პროდუქტების აღმოჩენის მეთოდები- ძირითადი მოთხოვნები და განმარტებები

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 04/04/2014
სსტ ისო 24276:2006/2014 - სასურსათო პროდუქტები - გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათგან მიღებული პროდუქტების აღმოჩენის მეთოდები- ძირითადი მოთხოვნები და განმარტებები
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 04/04/2014