კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
/
67.200.10 - ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები.
/
სსტ ისო 12966-4:2015/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების განსაზღვრა - ნაწილი 4: კაპილარული გაზურ- ქრომატოგრაფიული მეთოდი
სსტ ისო 12966-4:2015/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების განსაზღვრა - ნაწილი 4: კაპილარული გაზურ- ქრომატოგრაფიული მეთოდი
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 23/05/2017
სსტ ისო 12966-4:2015/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების განსაზღვრა - ნაწილი 4: კაპილარული გაზურ- ქრომატოგრაფიული მეთოდი
დათვალიერება
რაოდენობა:
55,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 23/05/2017