ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 12966-4:2015/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების განსაზღვრა - ნაწილი 4: კაპილარული გაზურ- ქრომატოგრაფიული მეთოდი

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 23/05/2017
სსტ ისო 12966-4:2015/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების განსაზღვრა - ნაწილი 4: კაპილარული გაზურ- ქრომატოგრაფიული მეთოდი
55,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 23/05/2017