კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
/
სსტ ისო 21570:2005/Amd 1:2013 /2014 - საკვები პროდუქტი-ანალიზების მეთოდები გენმოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და გამოყვანილი პროდუქტების გამოვლენისათვის-ნუკლეინის მჟავაზე დაფუძნებული რაოდენობრივი მეთოდები. ცვლილება 1
სსტ ისო 21570:2005/Amd 1:2013 /2014 - საკვები პროდუქტი-ანალიზების მეთოდები გენმოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და გამოყვანილი პროდუქტების გამოვლენისათვის-ნუკლეინის მჟავაზე დაფუძნებული რაოდენობრივი მეთოდები. ცვლილება 1
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/05/2014
სსტ ისო 21570:2005/Amd 1:2013 /2014 - საკვები პროდუქტი-ანალიზების მეთოდები გენმოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და გამოყვანილი პროდუქტების გამოვლენისათვის-ნუკლეინის მჟავაზე დაფუძნებული რაოდენობრივი მეთოდები. ცვლილება 1
დათვალიერება
რაოდენობა:
50,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/05/2014