ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 11746:2020/2021 - ბრინჯი - მარცვლეულის ბიომეტრიული მახასიათებლების განსაზღვრა

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 24/12/2021
სსტ ისო 11746:2020/2021 - ბრინჯი - მარცვლეულის ბიომეტრიული მახასიათებლების განსაზღვრა
38,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 24/12/2021