კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
/
სსტ ენ 13805:2014/2021 - საკვები პროდუქტები-მიკროელემენტების განსაზღვრა- წნევის ქვეშ გადახარშვა
სსტ ენ 13805:2014/2021 - საკვები პროდუქტები-მიკროელემენტების განსაზღვრა- წნევის ქვეშ გადახარშვა
მიმღები:
CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 28/09/2021
სსტ ენ 13805:2014/2021 - საკვები პროდუქტები-მიკროელემენტების განსაზღვრა- წნევის ქვეშ გადახარშვა
დათვალიერება
რაოდენობა:
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.050 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 28/09/2021