ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 2917:2009 - ხორცი და ხორცპროდუქტები. pH გაზომვა. ეტალონური მეთოდი

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 ცხოველური პროდუქტები ზოგადად >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 02/03/2009
სსტ ისო 2917:2009 - ხორცი და ხორცპროდუქტები. pH გაზომვა. ეტალონური მეთოდი
35,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 ცხოველური პროდუქტები ზოგადად >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 02/03/2009