ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 12966-1:2014/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების გაზური ქრომატოგრაფია - ნაწილი 1: სახელმძღვანელო მითითებები ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების თანამედროვე გაზური ქრომატოგრაფისათვის

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 23/05/2017
სსტ ისო 12966-1:2014/2017 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების გაზური ქრომატოგრაფია - ნაწილი 1: სახელმძღვანელო მითითებები ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების თანამედროვე გაზური ქრომატოგრაფისათვის
38,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 23/05/2017