კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
/
სსტ ენ 14352:2010 - პროდუქტი კვების. ფუროზამინ B1, B2 – ის რაოდენობის განსაზღვრა მაისის კვების პროდუქტებში. HPLC მეთოდი იმუნოაფინური სვეტის გასუფთავებით
სსტ ენ 14352:2010 - პროდუქტი კვების. ფუროზამინ B1, B2 – ის რაოდენობის განსაზღვრა მაისის კვების პროდუქტებში. HPLC მეთოდი იმუნოაფინური სვეტის გასუფთავებით
მიმღები:
CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/02/2010
სსტ ენ 14352:2010 - პროდუქტი კვების. ფუროზამინ B1, B2 – ის რაოდენობის განსაზღვრა მაისის კვების პროდუქტებში. HPLC მეთოდი იმუნოაფინური სვეტის გასუფთავებით
დათვალიერება
რაოდენობა:
50,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/02/2010