კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.050 - კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები.
/
სსტ ისო 21571:2005/Amd1:2013/2014 - სასურსათო პროდუქტები - გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათი გამოყენებით მიღებული სურსათის აღმოჩენის რაოდენობრივი მეთოდი ნუკლეინის მჟავის გამოყენებით
სსტ ისო 21571:2005/Amd1:2013/2014 - სასურსათო პროდუქტები - გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათი გამოყენებით მიღებული სურსათის აღმოჩენის რაოდენობრივი მეთოდი ნუკლეინის მჟავის გამოყენებით
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 04/04/2014
სსტ ისო 21571:2005/Amd1:2013/2014 - სასურსათო პროდუქტები - გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმებისა და მათი გამოყენებით მიღებული სურსათის აღმოჩენის რაოდენობრივი მეთოდი ნუკლეინის მჟავის გამოყენებით
დათვალიერება
რაოდენობა:
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები. * კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგია, იხ. 07. 100. 30. * ოპგანოლეპტიკური ანალიზი, იხ. 67. 240 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 04/04/2014