ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 12966-1:2014/2018 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები – ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების აირქრომატოგრაფია – ნაწილი 1: ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების თანამედროვე აირქრომატოგრაფიის სახელმძღვანელო მითითებები

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 28/05/2018
სსტ ისო 12966-1:2014/2018 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები – ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების აირქრომატოგრაფია – ნაწილი 1: ცხიმოვანი მჟავების მეთილის ეთერების თანამედროვე აირქრომატოგრაფიის სახელმძღვანელო მითითებები
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.10 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 28/05/2018