კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
/
67.200.20 - ზეთოვანი კულტურების თესლები
/
სსტ ისო 665:2020/2021 - ზეთოვანი თესლი - ტენიანობის და აქროლადი ნივთიერებების შემცველობის განსაზღვრა ©
სსტ ისო 665:2020/2021 - ზეთოვანი თესლი - ტენიანობის და აქროლადი ნივთიერებების შემცველობის განსაზღვრა ©
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.20 ზეთოვანი კულტურების თესლები
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 24/12/2021
სსტ ისო 665:2020/2021 - ზეთოვანი თესლი - ტენიანობის და აქროლადი ნივთიერებების შემცველობის განსაზღვრა ©
დათვალიერება
რაოდენობა:
38,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.200 საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები >> 67.200.20 ზეთოვანი კულტურების თესლები
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 24/12/2021