ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 20483:2013/2015 - მარცვლეული და პარკოსანი კულტურები - აზოტის შემცველობის განსაზღვრა და ნედლი პროტეინის გამოთვლა - კელდალის მეთოდი

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/04/2015
სსტ ისო 20483:2013/2015 - მარცვლეული და პარკოსანი კულტურები - აზოტის შემცველობის განსაზღვრა და ნედლი პროტეინის გამოთვლა - კელდალის მეთოდი
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 67 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/04/2015