კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.060 - მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები.
/
სსტ ენ 13585-2001/2016 - სურსათი - fumonisins B1და B2-ის განსაზღვრა სიმინდში - HPLC მეთოდი მყარი ფაზის გაწმენდით გამოყოფისას
სსტ ენ 13585-2001/2016 - სურსათი - fumonisins B1და B2-ის განსაზღვრა სიმინდში - HPLC მეთოდი მყარი ფაზის გაწმენდით გამოყოფისას
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/05/2016
სსტ ენ 13585-2001/2016 - სურსათი - fumonisins B1და B2-ის განსაზღვრა სიმინდში - HPLC მეთოდი მყარი ფაზის გაწმენდით გამოყოფისას
დათვალიერება
მომსახურება
სტანდარტის შეძენა
სტანდარტის კითხვა
დრო
*
24 საათი
48 საათი
72 საათი
რაოდენობა:
60,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.060 მარცვლეულები, პარკოსნები და მათი გადამუშავების პროდუქტები. * პურეული მარცვლოვანების, სიმინდის, ფქვილის, პურსაცხობი ნაწარმისა და ა.შ. ჩათვლით >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/05/2016