კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.260 - დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის.
/
სსტ ისო 6540:2021/2021 - სიმინდი - ტენშემცველობის განსაზღვრა (დაფქვილ მარცვლებსა და მთლიან მარცვლებში)
სსტ ისო 6540:2021/2021 - სიმინდი - ტენშემცველობის განსაზღვრა (დაფქვილ მარცვლებსა და მთლიან მარცვლებში)
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.260 დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის. * საცივარი მოწყობილობები, იხ. 27. 200. *საცივარი ოთახები (კამერები), იხ. 97. 130. 20 >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 17/12/2021
სსტ ისო 6540:2021/2021 - სიმინდი - ტენშემცველობის განსაზღვრა (დაფქვილ მარცვლებსა და მთლიან მარცვლებში)
დათვალიერება
რაოდენობა:
55,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.260 დანადგარები და მოწყობილობები კვების მრეწველობისათვის. * საცივარი მოწყობილობები, იხ. 27. 200. *საცივარი ოთახები (კამერები), იხ. 97. 130. 20 >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 17/12/2021