კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
67 - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
/
67.200 - საკვები ზეთები და ცხიმები. ზეთოვანი კულტურების თესლები
/
67.200.10 - ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები.
/
სსტ ისო 3960:2017/2018 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ზეჟანგის მნიშვნელობის განსაზღვრა - იოდომეტრული (ვიზუალური) საბოლოო განსაზღვრა
სსტ ისო 3960:2017/2018 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ზეჟანგის მნიშვნელობის განსაზღვრა - იოდომეტრული (ვიზუალური) საბოლოო განსაზღვრა
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 30/05/2018
სსტ ისო 3960:2017/2018 - ცხოველური და მცენარეული ცხიმები და ზეთები - ზეჟანგის მნიშვნელობის განსაზღვრა - იოდომეტრული (ვიზუალური) საბოლოო განსაზღვრა
დათვალიერება
რაოდენობა:
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
67 ცხოველური და მცენარეული ზეთები და ცხიმები. * კარაქი, იხ. 67. 100. 20 >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 30/05/2018