ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 16649-3:2015/2015 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – ბეტა-გლუკურონიდაზა - დადებითი Escherichia coli-ს რაოდენობის განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი – ნაწილი 3: გამოვლენა და უალბათესი რიცხვის მეთოდი 5-ბრომ-4-ქლორ-3-ინდოლილ-β-D-გლუკურონიდის გამოყენებით

მიმღები: GeoSTM
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 21/12/2015
სსტ ისო 16649-3:2015/2015 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – ბეტა-გლუკურონიდაზა - დადებითი Escherichia coli-ს რაოდენობის განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი – ნაწილი 3: გამოვლენა და უალბათესი რიცხვის მეთოდი 5-ბრომ-4-ქლორ-3-ინდოლილ-β-D-გლუკურონიდის გამოყენებით
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 21/12/2015