ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 6888-1: 2021/2022 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - კოაგულაზა დადებითი სტაფილოკოკების ( Staphylococcus aureus-ის და სხვა სახეობების) რაოდენობრივი განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 1: მეთოდი ბერდ-პარკერის აგარიზებული საკვები არის გამოყენებით

მიმღები: GeoSTM
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/12/2022
სსტ ისო 6888-1: 2021/2022 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - კოაგულაზა დადებითი სტაფილოკოკების ( Staphylococcus aureus-ის და სხვა სახეობების) რაოდენობრივი განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 1: მეთოდი ბერდ-პარკერის აგარიზებული საკვები არის გამოყენებით
61,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/12/2022