ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 6888-1:2021/2021 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – ჰორიზონტალური მეთოდი კოაგულაზა დადებითი სტაფილოკოკების (Staphylococcus aureus -ისა და სხვა სახეობების) რაოდენობის განსასაზღვრავად. ნაწილი 1: ბარდ-პარკერის აგარიზებული არეს მეთოდი ცვლილება 1. ზუსტი მონაცემების დამატება

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/11/2021
სსტ ისო 6888-1:2021/2021 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – ჰორიზონტალური მეთოდი კოაგულაზა დადებითი სტაფილოკოკების (Staphylococcus aureus -ისა და სხვა სახეობების) რაოდენობის განსასაზღვრავად. ნაწილი 1: ბარდ-პარკერის აგარიზებული არეს მეთოდი ცვლილება 1. ზუსტი მონაცემების დამატება
50,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/11/2021