ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 4833-2:2013/ცვლილება1:2022/2023 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – მიკროორგანიზმების რაოდენობრივი განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 2: კოლონიების დათვლა 30 °C ტემპერატურაზე ზედაპირული ჩათესვის მეთოდით ცვლილება 1: გამოყენების სფეროს დაზუსტება

მიმღები: GeoSTM
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 26/10/2023
სსტ ისო 4833-2:2013/ცვლილება1:2022/2023 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – მიკროორგანიზმების რაოდენობრივი განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 2: კოლონიების დათვლა 30 °C ტემპერატურაზე ზედაპირული ჩათესვის მეთოდით ცვლილება 1: გამოყენების სფეროს დაზუსტება
30,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 26/10/2023