ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 6579-1:2017/ შესწორება1:2020/2020 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – Salmonella -ს გამოვლენის, რაოდენობრივი განსაზღვრისა და სეროტიპირების ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 1: Salmonella spp.-ს გამოვლენა. შესწორება 1: ინკუბაციის ტემპერატურის ფართო დიაპაზონი, „დ“ დანართის შესწორება და MSRV და SC შემადგენლობის კორექცია

მიმღები: CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია CEN-CENELEC
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 13/07/2020
სსტ ისო 6579-1:2017/ შესწორება1:2020/2020 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – Salmonella -ს გამოვლენის, რაოდენობრივი განსაზღვრისა და სეროტიპირების ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 1: Salmonella spp.-ს გამოვლენა. შესწორება 1: ინკუბაციის ტემპერატურის ფართო დიაპაზონი, „დ“ დანართის შესწორება და MSRV და SC შემადგენლობის კორექცია
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია CEN-CENELEC
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 13/07/2020