კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
07 - მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები
/
07.100 - მიკრობიოლოგია
/
07.100.30 - კვების მიკრობიოლოგია.
/
სსტ ენ ისო 19343:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰისტამინის აღმოჩენა და რაოდენობის დადგენა თევზსა და თევზის პროდუქტებში - HPLC მეთოდი (ISO 19343:2017)
სსტ ენ ისო 19343:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰისტამინის აღმოჩენა და რაოდენობის დადგენა თევზსა და თევზის პროდუქტებში - HPLC მეთოდი (ISO 19343:2017)
მიმღები:
CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/05/2018
სსტ ენ ისო 19343:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰისტამინის აღმოჩენა და რაოდენობის დადგენა თევზსა და თევზის პროდუქტებში - HPLC მეთოდი (ISO 19343:2017)
დათვალიერება
რაოდენობა:
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
CEN-CENELEC
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/05/2018