ძებნა
Filters
Close

სსტ ენ ისო 19343:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰისტამინის აღმოჩენა და რაოდენობის დადგენა თევზსა და თევზის პროდუქტებში - HPLC მეთოდი (ISO 19343:2017)

მიმღები: CEN-CENELEC
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია CEN-CENELEC
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/05/2018
სსტ ენ ისო 19343:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰისტამინის აღმოჩენა და რაოდენობის დადგენა თევზსა და თევზის პროდუქტებში - HPLC მეთოდი (ISO 19343:2017)
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია CEN-CENELEC
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/05/2018