ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 16649-1:2018/2022 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – β-გლუკურონიდაზა დადებითი Escherichia coli-ს რაოდენობრივი განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 1: კოლონიების დათვლის მეთოდი 44°C-ზე მემბრანებისა და 5-ბრომ- 4-ქლორ-3-ინდოლილ-β-D-გლუკურონიდის გამოყენებით

მიმღები: GeoSTM
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/12/2022
სსტ ისო 16649-1:2018/2022 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – β-გლუკურონიდაზა დადებითი Escherichia coli-ს რაოდენობრივი განსაზღვრის ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 1: კოლონიების დათვლის მეთოდი 44°C-ზე მემბრანებისა და 5-ბრომ- 4-ქლორ-3-ინდოლილ-β-D-გლუკურონიდის გამოყენებით
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/12/2022