კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
07 - მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები
/
07.100 - მიკრობიოლოგია
/
07.100.30 - კვების მიკრობიოლოგია.
/
სსტ ისო 6887-2:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – საკვლევი ნიმუშების, საწყისი სუსპენზიისა და ათჯერადი განზავებების მომზადება მიკრობიოლოგიური გამოკვლევისთვის –ნაწილი 2: სპეციალური წესები ხორცისა და ხორცპროდუქტების მოსამზადებლად
სსტ ისო 6887-2:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – საკვლევი ნიმუშების, საწყისი სუსპენზიისა და ათჯერადი განზავებების მომზადება მიკრობიოლოგიური გამოკვლევისთვის –ნაწილი 2: სპეციალური წესები ხორცისა და ხორცპროდუქტების მოსამზადებლად
მიმღები:
GeoSTM
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 01/10/2018
სსტ ისო 6887-2:2017/2018 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – საკვლევი ნიმუშების, საწყისი სუსპენზიისა და ათჯერადი განზავებების მომზადება მიკრობიოლოგიური გამოკვლევისთვის –ნაწილი 2: სპეციალური წესები ხორცისა და ხორცპროდუქტების მოსამზადებლად
დათვალიერება
რაოდენობა:
42,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 01/10/2018