ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 6887-4:2003/Amd 1:2011/2015 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია - ნიმუშების მომზადება, საწყისი განზავება, ათობითი განზავება მიკრობიოლოგიური გამოკვლევებისათვის ნაწილი 4: სპეციალური წესები რძისა და რძის პორდუქტების, ხორცისა და ხორცის პროდუქტების, თევზისა და თევზის პროდუქტების გარდა სხვა პროდუქტებისათვის

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/04/2015
სსტ ისო 6887-4:2003/Amd 1:2011/2015 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია - ნიმუშების მომზადება, საწყისი განზავება, ათობითი განზავება მიკრობიოლოგიური გამოკვლევებისათვის ნაწილი 4: სპეციალური წესები რძისა და რძის პორდუქტების, ხორცისა და ხორცის პროდუქტების, თევზისა და თევზის პროდუქტების გარდა სხვა პროდუქტებისათვის
30,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 27/04/2015