კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
03 - სოციოლოგია. მომსახურება. ფირმების ორგანიზება და მათი მართვა. ადმინისტრაცია. ტრანსპორტი
/
03.120 - ხარისხი
/
03.120.20 - პროდუქციის და ფირმების სერტიფიცირება. შესაბამისობის შეფასება.
/
სსტ ისო 22003-1:2022/2022 - სურსათის უვნებლობა — ნაწილი 1: მოთხოვნები ორგანიზაციებისათვის, რომლებიც ატარებენ სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის სისტემების აუდიტსა და სერტიფიცირებას
სსტ ისო 22003-1:2022/2022 - სურსათის უვნებლობა — ნაწილი 1: მოთხოვნები ორგანიზაციებისათვის, რომლებიც ატარებენ სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის სისტემების აუდიტსა და სერტიფიცირებას
მიმღები:
ISO
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
03 სოციოლოგია. მომსახურება. ფირმების ორგანიზება და მათი მართვა. ადმინისტრაცია. ტრანსპორტი >> 03.120 ხარისხი >> 03.120.20 პროდუქციის და ფირმების სერტიფიცირება. შესაბამისობის შეფასება. * ლაბორატორიების აკრედიტაციის, პროგრამებისა და აუდიტის ჩატარების ჩათვლით ;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.020 პროცესები კვების მრეწველობაში. * კვების პროდუქტების ჰიგიენისა და უსაფრთხოების ჩათვლით >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/07/2022
სსტ ისო 22003-1:2022/2022 - სურსათის უვნებლობა — ნაწილი 1: მოთხოვნები ორგანიზაციებისათვის, რომლებიც ატარებენ სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის სისტემების აუდიტსა და სერტიფიცირებას
დათვალიერება
რაოდენობა:
61,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
ISO
ენა
EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
03 სოციოლოგია. მომსახურება. ფირმების ორგანიზება და მათი მართვა. ადმინისტრაცია. ტრანსპორტი >> 03.120 ხარისხი >> 03.120.20 პროდუქციის და ფირმების სერტიფიცირება. შესაბამისობის შეფასება. * ლაბორატორიების აკრედიტაციის, პროგრამებისა და აუდიტის ჩატარების ჩათვლით ;67 კვების პროდუქტების ტექნოლოგია >> 67.020 პროცესები კვების მრეწველობაში. * კვების პროდუქტების ჰიგიენისა და უსაფრთხოების ჩათვლით >>
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 19/07/2022