კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
07 - მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები
/
07.100 - მიკრობიოლოგია
/
07.100.30 - კვების მიკრობიოლოგია.
/
სსტ ისო/ტს 6579-2 : 2012/2019 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – Salmonella-ს გამოვლენის, რაოდენობრივი განსაზღვრისა და სეროტიპირების ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 2: რაოდენობის განსაზღვრა უმცირესი უალბათესი რიცხვის მეთოდით
სსტ ისო/ტს 6579-2 : 2012/2019 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – Salmonella-ს გამოვლენის, რაოდენობრივი განსაზღვრისა და სეროტიპირების ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 2: რაოდენობის განსაზღვრა უმცირესი უალბათესი რიცხვის მეთოდით
მიმღები:
GeoSTM
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/11/2019
სსტ ისო/ტს 6579-2 : 2012/2019 - სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია – Salmonella-ს გამოვლენის, რაოდენობრივი განსაზღვრისა და სეროტიპირების ჰორიზონტალური მეთოდი ნაწილი 2: რაოდენობის განსაზღვრა უმცირესი უალბათესი რიცხვის მეთოდით
დათვალიერება
რაოდენობა:
55,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/11/2019