ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 6579-1:2017/2017 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰორიზონტალური მეთოდი Salmonella-ას აღმოჩენის, დანომვრის და სეროტიპირების-ნაწილი 1: Salmonella spp-ის აღმოჩენა

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 15/03/2017
სსტ ისო 6579-1:2017/2017 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - ჰორიზონტალური მეთოდი Salmonella-ას აღმოჩენის, დანომვრის და სეროტიპირების-ნაწილი 1: Salmonella spp-ის აღმოჩენა
77,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050. >> >>
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 15/03/2017