ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 4833-1:2013/Amd1:2022/2022 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – მიკროორგანიზმების დათვლის ჰორიზონტალური მეთოდი. ნაწილი 1: კოლონიების დათვლა ჯამზე 30°C ტემპერატურაზე სიღრმივი დათესვის მეთოდით. ცვლილება 1: მოქმედების სფეროს დაზუსტება

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/11/2022
სსტ ისო 4833-1:2013/Amd1:2022/2022 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია – მიკროორგანიზმების დათვლის ჰორიზონტალური მეთოდი. ნაწილი 1: კოლონიების დათვლა ჯამზე 30°C ტემპერატურაზე სიღრმივი დათესვის მეთოდით. ცვლილება 1: მოქმედების სფეროს დაზუსტება
30,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 14/11/2022