ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 19343:2017/2019 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - თევზისა და თევზჭერის პროდუქტებში ჰისტამინის გამოვლენა და რაოდენობის განსაზღვრა - HPLC მეთოდი

მიმღები: ISO
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 10/01/2019
სსტ ისო 19343:2017/2019 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია - თევზისა და თევზჭერის პროდუქტებში ჰისტამინის გამოვლენა და რაოდენობის განსაზღვრა - HPLC მეთოდი
46,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია ISO
ენა EN
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 10/01/2019