კალათა
(0)
ცარიელია.
რეგისტრაცია
შესვლა
სურვილების სია
(0)
GE
EN
Menu
ძებნა
Filters
Close
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
Menu
მთავარი
სააგენტო
სტანდარტები
back
სტანდარტების ძებნა
სტანდარტების პროგრამა
ჰარმონიზებული სტანდარტები
სიახლეები
თანამშრომლობა
კონტაქტი
მთავარი
/
07 - მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები
/
07.100 - მიკრობიოლოგია
/
07.100.20 - წყლის მიკრობიოლოგია.
/
სსტ ისო 11133:2014/2017 - სურსათის, ცხოველთა საკვებისა და წყლის მიკრობიოლოგია – საკვები არეების მომზადება, წარმოება, შენახვა და სამუშაო მახასიათებლების გამოცდა
სსტ ისო 11133:2014/2017 - სურსათის, ცხოველთა საკვებისა და წყლის მიკრობიოლოგია – საკვები არეების მომზადება, წარმოება, შენახვა და სამუშაო მახასიათებლების გამოცდა
მიმღები:
GeoSTM
სპეციფიკაცია
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.20 წყლის მიკრობიოლოგია. * წყლის ბიოლოგიური თვისებების გამოკვლევა, იხ. 13. 060. 70;07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 06/10/2017
სსტ ისო 11133:2014/2017 - სურსათის, ცხოველთა საკვებისა და წყლის მიკრობიოლოგია – საკვები არეების მომზადება, წარმოება, შენახვა და სამუშაო მახასიათებლების გამოცდა
დათვალიერება
რაოდენობა:
136,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია
GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი
„სასურსათო პროდუქტები“
ენა
GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი
07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.20 წყლის მიკრობიოლოგია. * წყლის ბიოლოგიური თვისებების გამოკვლევა, იხ. 13. 060. 70;07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი
მიღებულია/რეგისტრირებულია - 06/10/2017