ძებნა
Filters
Close

სსტ ისო 6888-2:2021/ცვლილება 1:2023/2024 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია — კოაგულაზა-დადებითი სტაფილოკოკების (Staphylococcus aureus და სხვა სახეობები) რაოდენობრივი აღრიცხვის ჰორიზონტალური მეთოდი — ნაწილი 2: მეთოდი ბოცვრის პლაზმის ფიბრინოგენის შემცველი აგარის საკვები არის გამოყენებით ცვლილება 1

მიმღები: GeoSTM
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/11/2024
სსტ ისო 6888-2:2021/ცვლილება 1:2023/2024 - სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია — კოაგულაზა-დადებითი სტაფილოკოკების (Staphylococcus aureus და სხვა სახეობები) რაოდენობრივი აღრიცხვის ჰორიზონტალური მეთოდი — ნაწილი 2: მეთოდი ბოცვრის პლაზმის ფიბრინოგენის შემცველი აგარის საკვები არის გამოყენებით ცვლილება 1
39,00 ₾
სპეციფიკაცია
ორგანიზაცია GeoSTM
ტექნიკური კომიტეტი „სასურსათო პროდუქტები“
ენა GE
საერთაშორისო კლასიფიკატორი 07 მათემატიკა. საბუნებისმეტყველო მეცნიერებები >> 07.100 მიკრობიოლოგია >> 07.100.30 კვების მიკრობიოლოგია. *ცხოველების საკვების მიკრობიოლოგიის ჩათვლით. *საკვები ცხოველებისათვის, იხ. 65. 120. * კვების პროდუქტების შემოწმებისა და ანალიზის ზოგადი მეთოდები, იხ. 67. 050.
სტატუსი მიღებულია/რეგისტრირებულია - 08/11/2024